Klar, parat, skriv

image

Nu er dette min officielle side. Jeg nedlægger min gamle side www.leeloos.blogspot.com og håber en masse vil følge mig herinde.

Jeg er blevet overbevist om, at jeg er nødt til at skrive en masse, for jo mere jeg tænker over, hvad jeg vil skrive om, jo flere spændende tanker og ideer opstår. Desuden tænker jeg, at Bare skrive løs, giver mig øvelse i at skrive, og jeg bliver forhåbentlig bedre og bedre til det.

Udover det blev jeg i går også bekræftet i, at det er noget jeg skal gøre noget mere ved, da jeg blev spurgt om at afprøve et online workshop i Skriv dit liv. Jeg har tidligere deltaget i et lignende to dages kursus, hvor jeg fik ideer til at gribe det an, når jeg vil i gang med ar skrive. Men på det tidspunkt var jeg måske ikke helt klar til at lægge min tid og energi i det på det niveau, det kræver. Hvem ved? Måske er jeg det nu. Jeg glæder mig i hvert fald til at være forsøgsperson i workshoppen. Og jeg glæder mig til at skrive en masse herinde på bloggen.

Udgivet af

LKlemmensen

Jeg er født og opvokset i et parcelhuskvarter i 80'erne, med ligusterhæk og grønne velduftende græsplæner og varme sommerdage med brændende sort asfalt. Jeg var teenager og lyttede til Nirvana og Smashing pumpkins i halvfemserne, mens vi så 90210 på skærmen og drak VIP øl og Pisang Ambon om fredagen. I 00'erne rykkede jeg teltpælene op og flyttede til storbyen. Her læste jeg Dion Sommer og Stern, og lyttede til Francoise Hardy, Fat Freddys Drop og TV2, og tog på hvad jeg selv ville kalde min dannelsesrejse til New Zealnd. Ad flere omgange. I 10'erne er der kommet (lidt)ro på med fast job, jeg har købt lejlighed (og solgt den igen), er flyttet på landet, dyrker øko grøntsager og holder hund og frilandsgris sammen med kæresten og er blevet mor. Og vi er kun halvvejs i dette årti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *