Næste stop – Thailand!

I dag er det loerdag den 1.juli, og om et par timer rejser Ane og jeg Nordpaa. Om til varmen i Thailand. Vi har vaeret i Auckland siden tirsdag aften, og der er faktisk ikke sket saa meget. Vi fik ikke set alt det vi ville, men i gaar var vi paa en gratis sight seeing tur med NZ rejsebureau Stray. Det var vildt fedt med nogen fede guider, der fortalte om New Zealand og de mange kulturer, der findes hernede. Saa jeg er da rimelig overbevist om, at jeg skal herned igen, men kun som turist. Der er saa mange ting, jeg ikke har oplevet, som jeg gerne ville. Men der har bare ikke vaeret tid paa grund af arbejde. Saa min naeste fem-aars plan maa vaere at spare penge sammen til min naeste rejse herned. Er jo nok ogsaa noedt til at inkludere en lille rejse til Australien.
Vi har boet paa X-base backpacker hostel de sidste 4 dage. Vi har boet sammen med de vaerste svinehoveder….Amerikaneren der hostede hver nat, samt tog en masse stoffer og roeg en masse hash. total wasted er vist det paeneste ord, jeg kan sige om ham. Og saa sagde han hele tiden “…bla bla bla, do you know what I mean?”
Australiernen, der er total bums,sover i sit toej, fordi det er saa koldt, aldrig gaar i bad, men haaber alligevel paa, at han kan faa et job som advokat, fordi saa kan han lave et skattetrick, og faa lettere ved at immigrere til UK. UK ser nemlig NZ som et udviklingsland i forhold til Australien, saa han skal ikke tjene naer saa meget her, som i Australien, for at immigrere til UK. Total fusket. Og saa er han virkelig en kloge-Aage, som alligevel ikke ved, hvad han snakker om.
Vores opvasker-finne har vi ikke set saa meget til. Han haenger ud med amerikaneren, gaar i byen om natten, og saa tidlig op og gaar paa arbejde. Han skal jo betale sine party-piller paa en eller anden maade.
Saa har der vaeret vores soede, men lidt kedelige indiske englaender, som spiller ufatteligt godt guitar, og drikker meget kaffe om natten for at holde sig vaagen, for at se WorldCUp om natten. Desvaerre er England blevet slaaet ud, saa vidt jeg kunne forstaa i soevne klokken fem om natten, da han kom tilbage paa vaerelset.

Vi har tjekket ud fra vores vaerelser her klokken ti, og venter egentlig bare paa vores taxi, som skal koere os til lufthavnen kl. 11.45. Saa vi nyder solen, som heldigvis er i Auckland p.t, paa X-base tagterasse. Vi flyver herfra klokken 15.20 og lander i Bangkok klokken 22.30 i aften. Saa skal vi have sol, og rigtig opleve.
Ha det.

Udgivet af

LKlemmensen

Jeg er født og opvokset i et parcelhuskvarter i 80'erne, med ligusterhæk og grønne velduftende græsplæner og varme sommerdage med brændende sort asfalt. Jeg var teenager og lyttede til Nirvana og Smashing pumpkins i halvfemserne, mens vi så 90210 på skærmen og drak VIP øl og Pisang Ambon om fredagen. I 00'erne rykkede jeg teltpælene op og flyttede til storbyen. Her læste jeg Dion Sommer og Stern, og lyttede til Francoise Hardy, Fat Freddys Drop og TV2, og tog på hvad jeg selv ville kalde min dannelsesrejse til New Zealnd. Ad flere omgange. I 10'erne er der kommet (lidt)ro på med fast job, jeg har købt lejlighed (og solgt den igen), er flyttet på landet, dyrker øko grøntsager og holder hund og frilandsgris sammen med kæresten og er blevet mor. Og vi er kun halvvejs i dette årti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *